PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filters (ND64/PL)

Uitverkocht
Rond 24 juli in huis
Niet op voorraad
10550

Enkele filter bestellen? Dat kan!

Op deze pagina bestel je eenvoudig één of meerdere camera drone ND filters van het type dat jij wilt! Deze uitstekede PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND filters voor de DJI Mavic 2 brengen je camera drone beelden naar een heel nieuw level. Daarnaast zijn er de nodige verbeteringen in de materialen en het ontwerp aangebracht. Lees hieronder meer over ieder camera drone (gepolariseerde) ND filters van PolarPro

PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND / PL filters voor camera drones

De PolarPro filters van drones met camera staan al jaren bekend om hun hoge kwaliteit. Met deze (gepolariseerde) ND filters ben er je ervan verzekerd dat het aan je apparatuur niet kan liggen en haal je het meeste uit je camera drone beelden. De PolarPro Cinema series onderscheidt zich door de hoogste kwaliteit materialen, zoals speciaal gehard glad en ultra lichte aluminium constructie.

U kunt kiezen uit de volgende camera drone ND / PL filters voor de Mavic 2 Pro*:
* Let op: deze filters zijn niet geschikt voor de Mavic 2 Zoom


ND camera filters zijn belangrijke drone accessoires

Grijsfilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Mavic 2 Pro omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. ND filters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

PolarPro Cinema Series ND4 filter voor DJI Mavic 2 Pro

Het handige PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND4-filter is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie. Dit lichte neutral density-filter is specifiek ontworpen voor gebruik op de camera van de DJI Mavic 2 Pro drone. Het is zeer licht om het balhoofd van de drone niet te zwaar te belasten. Door het gebruik van dit ND4 filter corrigeer je de sluitertijd van de camera als er te veel licht is, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Ideaal bij bewolkt weer. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

ND-filters voorkomen overbelichting. De PolarPro Cinema series filters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn grijsfilters met een gemiddelde tot hoge correctiefactor. Het ND4-filter corrigeert 2 f/stops licht en je kunt het filter inzetten als er teveel licht is waardoor je belichting uitbijt en je sluitertijd hoger dan 1/250 sec. wordt. Bijvoorbeeld als je aan het vliegen bent met je DJI Mavic 2 Pro drone bij bewolkt weer. Door dit ND4 filter in te zetten corrigeer je de sluitertijd van de camera naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. De PolarPro Cinema series filters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn gemaakt van optisch glas met multicoating. Het ND4-filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Daardoor wordt de gimbal van de drone minimaal belast. Het filter wordt geleverd inclusief hoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro Cinema Series ND4/PL filter voor DJI Mavic 2 Pro

Het handige PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND4/PL-filter is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie. Dit lichte neutral density/PL-filter is specifiek ontworpen voor gebruik op de camera van de DJI Mavic 2 Pro drone. Het is zeer licht om het balhoofd van de drone niet te zwaar te belasten. Door het gebruik van dit ND4/PL filter corrigeer je de sluitertijd van de camera als er te veel licht is, waardoor je beeld een echte cinematografische uitstraling krijgt. Ook corrigeer je reflecties van bijvoorbeeld water of ruiten. Ideaal bij bewolkt weer. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

Unieke combinatie van ND- en polarisatiefilter

De PolarPro Cinema series filters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn grijsfilters met een gemiddelde tot hoge correctiefactor. Het ND4/PL-filter corrigeert 2 f/stops licht en je kunt het filter inzetten als er te veel licht is waardoor je belichting uitbijt en je sluitertijd hoger dan 1/250 sec. wordt. Bijvoorbeeld als je aan het vliegen bent met je DJI Mavic 2 Pro drone bij bewolkt weer. Door dit ND4 filter in te zetten corrigeer je de sluitertijd van de camera naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. Door aan het filter te draaien wordt bovendien het polarisatie-effect geactiveerd waardoor je beelden meer verzadigde, levendige kleuren krijgen. Tegelijkertijd verminder je hinderlijke reflecties in bijvoorbeeld (auto)ruiten, maar het is ook handig aan zee en op wintersport. Vroeger waren hier twee aparte filters voor nodig. Extra handig is de polarisatie-indicatie op de zijkant van het filter, waarmee je het polarisatiefilter gemakkelijk kunt uitlijnen. De PolarPro Cinema series filters voor de DJI Mavic 2 Pro zijn gemaakt van optisch glas met multicoating. Het ND4-filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Daardoor wordt de gimbal van de drone minimaal belast. Het filter wordt geleverd inclusief hoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro Cinema Series ND8 filter voor DJI Mavic 2 Pro

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND8 filter is een middelzwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (3 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic 2 Pro drone richting de 1/500 sec. dreigt te gaan. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 zoom drone! 

ND-filters voorkomen overbelichting. Dit Polarpro ND8 filter corrigeert 3 stops licht. Je kunt het tijdens het filmen midden op de dag op halfbewolkte dagen. Het PolarPro ND8 filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro Cinema Series ND8/PL filter voor DJI Mavic 2 Pro

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND8/PL-filter is een middelzwaar, gecombineerd neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (3 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic 2 Pro drone richting de 1/500 sec. dreigt te gaan. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

Unieke combinatie van ND- en polarisatiefilter

Dit unieke PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND8/PL-filter combineert een middelzwaar grijsfilter met een polarisatiefilter. Dit ND8-filter corrigeert 3 stops licht. Je kunt het tijdens het filmen midden op de dag op halfbewolkte dagen. Door aan het filter te draaien wordt bovendien het polarisatie-effect geactiveerd waardoor je beelden meer verzadigde, levendige kleuren krijgen. Tegelijkertijd verminder je hinderlijke reflecties in bijvoorbeeld (auto)ruiten, maar het is ook handig aan zee en op wintersport. Vroeger waren hier twee aparte filters voor nodig. Extra handig is de polarisatie-indicatie op de zijkant van het filter, waarmee je het polarisatiefilter gemakkelijk kunt uitlijnen. Het PolarPro ND8/PL-filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro Cinema Series ND16 filter voor DJI Mavic 2 Pro

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND16 filter is een middelzwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (4 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic 2 Pro drone richting de 1/1000 sec. dreigt te gaan. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 zoom drone!

ND-filters voorkomen overbelichting. Dit Polarpro ND16 filter corrigeert 4 stops licht. Je kunt het tijdens het filmen midden op de dag bij mild zonlicht. Het PolarPro ND16 filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro ND16/PL Filter voor DJI Mavic 2 Pro Cinema Series

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND16/PL-filter is een middelzwaar, gecombineerd neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (4 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic 2 Pro drone richting de 1/1000 sec. dreigt te gaan. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

Unieke combinatie van ND- en polarisatiefilter

Dit unieke PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND16/PL-filter combineert een middelzwaar grijsfilter met een polarisatiefilter. Dit ND16-filter corrigeert 4 stops licht. Je kunt het tijdens het filmen midden op de dag bij mild zonlicht. Door aan het filter te draaien wordt bovendien het polarisatie-effect geactiveerd waardoor je beelden meer verzadigde, levendige kleuren krijgen. Tegelijkertijd verminder je hinderlijke reflecties in bijvoorbeeld (auto)ruiten, maar het is ook handig aan zee en op wintersport. Vroeger waren hier twee aparte filters voor nodig. Extra handig is de polarisatie-indicatie op de zijkant van het filter, waarmee je het polarisatiefilter gemakkelijk kunt uitlijnen. Het PolarPro ND16/PL-filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes mte magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro ND32 Filter voor DJI Mavic 2 Pro Cinema Series

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND32 filter is een zwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (5 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic drone richting de 1/2000 sec. dreigt te gaan. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

ND-filters voorkomen overbelichting. Dit Polarpro ND32 filter corrigeert 5 stops licht. Je kunt het tijdens het filmen midden op de dag bij mild zonlicht. Het PolarPro ND32 filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes met magneetsluiting en schoonmaakdoekje.

PolarPro ND32/PL Filter voor DJI Mavic 2 Pro Cinema Series

De PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro drone. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND32/PL-filter is een neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter op je DJI Mavic 2 Pro drone om een te grote hoeveelheid licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd boven de 1/2.000 sec. dreigt te komen. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger. Let op: dit filter past niet op de DJI Mavic 2 Zoom drone!

Handige combinatie van ND- en polarisatiefilter

Het unieke PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND32/PL-filter is een grijsfilter dat gecombineerd is met een polarisatiefilter. Het ND32-filter corrigeert maar liefst 5 stops licht. Je kunt het inzetten als er te veel (fel) licht is waardoor je belichting uitbijt. De sluitertijd van de camera wordt met dit filter aangepast naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. Door aan het filter te draaien gaat bovendien het polarisatie-effect werken waardoor je beelden meer verzadigde, levendige kleuren krijgen. Het filter heeft een polarisatie-indicatie, waarmee je het eenvoudig kunt uitlijnen. Tegelijkertijd verminder je hinderlijke reflecties in bijvoorbeeld (auto)ruiten, maar het is ook handig als je aan zee en op wintersport aan het vliegen bent met je DJI Mavic 2 Pro drone. Vroeger waren hier twee aparte filters voor nodig. Het PolarPro ND32/PL-filter voor de DJI Mavic 2 Pro is gemaakt van optisch glas en heeft multicoating. Het filter weegt slechts 1 gram door de toepassing van luchtvaartaluminium. Het filter wordt geleverd inclusief beschermhoes en schoonmaakdoekje.

 

EAN
817465022429
Merk
Polar Pro
Garantie
2 jaar
Soort product
Filters (ND / PL)
Drone camera lens filters
Kies je ND filter(s)
ND64 / PL
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

Vraag over dit product?

Bel ons tijdens kantooruren: +31 (0) 85 301 2306
Of stuur een e-mail naar Kenners - neem contact met ons op!.