50CAL ND32 Camera Lens Filter voor DJI Mavic 2 Zoom

19,94
4,99
Je bespaart: 14,95
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Op voorraad
Verlanglijstje
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
OPRUIMING: 75% korting. OP = OP!
10566

DJI Mavic 2 Zoom ND32 camera drone filter

Deze filters zijn speciaal ontworpen voor de DJI Mavic 2 Pro Zoom. Dit camera drone ND filter reduceert de sluitertijd van de camera met 5 f-stops, vermindert schittering en verbetert verzadiging van de kleuren. Wij gebruiken dit filter meestal op heldere, zonnige dagen wanneer de automatische sluitertijd rond de 1/2000e wordt bepaald. Lees meer over drone camera ND filters in dit artikel.

Met ND-filters behaalt u altijd de optimale resultaten onder alle omstandigheden. Door het reduceren van f-stops kunt u de sluitertijd beïnvloeden en daarmee de kwaliteit van foto's en video optimaliseren. Onmisbaar voor iedere serieuze drone foto- en videograaf. Het ND filter, wat staat voor Neutral Density filter, reduceert de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomt daardoor overbelichte delen in je opnames. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

Het ND32 filter laat 1/32e deel van het licht door. Met deze filters kunt u experimenteren met sluitertijden, sensor gevoeligheid, diafragma en framerate om zo te bepalen hoe uw opnames het beste worden. Bovendien kunt u met ND-filters beter beweging vastleggen op foto's.

  • ND32: onze eerste keus op zonnige dagen, dit filter reduceert de sluitertijd met 5 f-stops op felverlichte dagen.

Het is een kunst om iets zo op de foto te zetten zoals je het met je blote oog ziet. Met dit filter van 50CAL voor de Mavic 2 kom je al een stuk dichterbij. ND filters reduceren het licht waardoor de kleuren beter tot hun recht komen. Je hebt de mogelijkheid om verschillende filters te combineren voor creatieve foto's.

Merk
50CAL
Garantie
2 jaar
Soort product
Filters (ND / PL)
Welke serie
  • DJI Mavic 2 Zoom
EAN
7435123866876
Camera lens filters
Kies een merk
50CAL
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevondenHEEFT U EEN VRAAG OVER DIT ARTIKEL?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op! .

 

  • Alternatieve producten
  • Nieuwste
  • Populairste
Alternatieve producten
Onze voordelen
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase