Sportvissen met DJI camera drones & CPL filter

Wil je jouw sportvisserij een opwindende impuls geven?

Dat kan met een drone met camera! Het klinkt misschien gek maar een drone met camera is een geweldige tool voor de sportvisserij waarmee je observaties kunt doen die je dichterbij je volgende vangst brengen. Voor roofvisserij en karpervissen werkt een drone geweldig om de grootste vissen te vinden, en niet alleen langs de kant maar je kunt ermee het hele water bestrijken. De camera drone is een opvallende nieuwe verschijning langs de waterkant en steeds meer (sport)vissers maken er gebruik van. Op deze pagina vind je alle producten die je kunt gebruiken om de grootste vissen te vinden en te vangen.

Dure crash? Niet met Care Refresh!

Schaf direct DJI Care Refresh aan bij je DJI camera drone zodat je zorgeloos boven water kunt vliegen. Total loss? Geen probleem. Met Care Refresh koop je de schade voordelig af. Let op: je moet de drone wel terug vinden en opsturen (maar dat is geen probleem boven ondiep water).

karpers vissen met DJI Smart controller of tabletMet een tablet zie je alles vele malen beter!

Normaliter vlieg je deze drones met een telefoon maar het is ook mogelijk om een tablet te gebruiken zodat je een veel groter scherm hebt waarop je alles veel beter ziet. Op deze pagina vindt je alle tablethouders voor onderstaande drones. En voor wie het budget er voor heeft en een alles-in-één controller wil met een groot scherm met ultrahoge lichtsterkte (handig bij zonnig weer) is er ook nog de fenomenale DJI Smart Controller. Geen gedoe meer met telefoons en tablets maar gewoon alles handig in één geweldige remote controller!

Welke drone heb je nodig voor karpervissen?

DJI Mavic Mini Fly More Combo 2,7K / 12MP camera drone (WiFi)DJI Mavic Mini + CPL filter + Care Refresh

Voor karpervissers met een bepertk budget raden wij de DJI Mavic Mini Fly More Combo met CPL filter aan omdat deze drone in 2021 niet onderhavig zal zijn aan de nieuwe drone regels en je hoeft dus geen examens te halen of extra kosten te maken om deze drone te gebruiken voor de sportvisserij. Deze drone is niet erg geschikt voor harde wind en heeft geen sensoren om te behoeden tegen botsingen. Deze drone biedt een prima verhouding tussen prijs en prestaties, met een relatief lage prijs (ca. €500). Let op: deze drone is niet geschikt voor gebruik bij harde wind.

DJI Mavic Air 2 + CPL filter + Care Refresh

Karper vissen met DJI Mavic Air 2Voor de meeste vissers raden wij de DJI Mavic Air 2 Fly More Combo met CPL filter aan omdat deze drone omdat deze drone is vrijwel (behalve extreem harde wind) zeer goed presteert en stabiel blijft. De extra sensoren helpen beschermen tegen crashes en problemen. De camera biedt geweldige kwaliteit zodat je haarscherp de vissen ziet zwemmen. Deze drone biedt een geweldige verhouding tussen prijs en prestaties. Tip