DJI Action 2

Een actoncamera, of actioncam, is een digitale camera die is ontworpen om actie vast te leggen terwijl je erin wordt ondergedompeld. In tegenstelling tot andere camera's hebben action camera's extra beschermingslagen voor de lens en de body. Het is een trend voor fabrikanten om een ​​waterbestendige action camera te ontwikkelen die zelf waterdicht is zonder beschermhoes.

Een actiecamera is een compacte, robuuste, draagbare of monteerbare digitale camera die is ontworpen om vast te leggen wat u ziet wanneer u zich onderdompelt in een reis, sport of evenement. De actiecamera wordt meestal gemonteerd op je helmen, borst, stuur van een fiets of motorfiets, statief om het leven vast te leggen.

Tegenwoordig zijn actiecamera's behoorlijk krachtig en kunnen ze helpen bij het opnemen van video's en foto's van hoge kwaliteit in allerlei omgevingen. Vaak geassocieerd met het GoPro-assortiment camera's, en veel actiecamera's worden geleverd met een GoPro-montageadapter om te profiteren van de accessoires die beschikbaar zijn voor deze camera's. Er zijn echter veel GoPro-alternatieven die de laatste tijd de markt van actiecamera's betreden. Een daarvan is de ongekend goede DJI Action 2

49,95
Rond 6 februari in huis
PGYTECH Backpack Mount voor DJI Osmo Pocket / Action
Korting 3%
29,95 28,96
Rond 6 februari in huis
29,98
Rond 6 februari in huis
30,00
Rond Vrijdag in huis
50CAL GoPro/Osmo/Insta360 Metal Stabilizer Mini Trackless Dolly
Korting 68%
41,28 13,16
Morgen in huis
14,94
Rond 6 februari in huis
PGYTECH L-Bracket+ voor DJI Osmo Pocket / Action & GoPro
Korting 33%
14,95 9,95
Morgen in huis
49,95
Rond 6 februari in huis
Toon 24 extra producten
Product filters
Beschikbaarheid
Soort product
Merk
Prijs

 – 

  • 5
  • 330
Welke serie?