DJI biedt uitstekende service in Europa

DRONE ER VANDOOR (FLY AWAY)?

Wacht niet en neem direct contact op met DJI via chat of e-mail. In garantie gevallen krijg je namelijk gewoon een nieuwe drone als blijkt uit de flight logs dat het een garantie geval is. DJI heeft haar service echt sterk verbeterd de laatste tijden, en anders nemen wij het wel voor je op!

Let op: dit betekent niet direct dat je altijd een nieuwe drone krijgt. Dit is uiteindelijk aan DJI om te beslissen op basis van de informatie.

Nog meer informatie vind je in onze Helpdesk (met zoekfunctie).

Geen paniek!

Heel soms gaat een DJI drone met camera er ineens vandoor. Dit gebeurd met alle merken, niet alleen DJI, maar je hoort er vaker over omdat DJI als marktleider gewoon véél meer camera drones verkoopt dan ieder ander merk.

Een fly away is natuurlijk heel vervelend maar als je zeker weet dat het niet aan jou lag heb je grote kans dat DJI verantwoordelijkheid neemt. Het kan aan allerlei factoren liggen, zoals interferentie of gewoon een productiefout. DJI zijn zéér geavanceerde en complexe machines en het aantal zaken dat perfect moet samenwerken is ontzagwekkend. Is je drone er ineens vandoor gegaan? Dan kun je het volgende doen:

  • Drone gekocht bij DroneKenner? Neem dan contact met ons op en we geven je concrete info met tips & tricks (het voordeel van zaken doen met Kenners).
  • Neem contact op met DJI en wacht hun reactie en instructies af.
  • Deel je flight recorde met DJI via de cloud. Dit kun je doen via de DJI GO4 app. Deze drone vluchtgegevens bevatten gedetailleerde informatie over de toedracht van het probleem.
  • Wacht de analyse van het DJI onderzoeksteam geduldig af.
  • Vaak heb je al binnen enkele dagen een reactie van ze.
  • Als het onder garantie valt krijg je vaak snel een nieuwe drone van DJI toegestuurd! We hebben gevallen gehad waarbij de klant een week later al een nieuwe DJI Spark ontving! Let op: dit is per geval verschillend en is ook afhankelijk van uw eigen medewerking.

We zien dat DJI eerlijk is en verantwoordelijkheid neemt. Ze zijn zuinig op hun reputatie. In voorgaande jaren was hun service vaak frustrerend en soms dramatisch, maar dat is drastisch verbeterd en DJI levert nu uitstekende service in heel Europa via maar liefst 2 service centers vanuit Nederland!

ZELF EEN REPARATIE AANMELDEN BIJ DJI

De snelste optie is om een reparatie zelf aan te melden via: https://repair.dji.com/repair/index

DJI heeft de afgelopen jaren haar service apparaat in Nederland sterk verbeterd, en het proces is voor u eenvoudig, efficiënt en (indien nodig) worden reparaties tegen een schappelijke prijs uitgevoerd. Daarbij bent u ervan verzekerd dat het door de fabrikant zelf is hersteld en er geen kwesties omtrent garantie kunnen optreden wegens reparatie door derden en veiligheid van uw product maximaal is gewaarborgd. Binnen de garantietermijn of onder Care Refresh zijn de verzendkosten (in land van aankoop) gratis, en u kunt mogelijk zelfs een pick-up van uw drone plannen op een adres en tijdstip naar keuze. Let op: Care Refresh vervangingen of reparaties buiten garantie kunt u alleen rechtstreeks met DJI afhandelen. Wij bemiddelen of faciliteren hier niet in.

DJI Care Refresh: snelle, voordelige vervanging bij crash

Een drone is een waardevol apparaat en een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom Care Refresh af op uw drone. Deze "verzekering" van DJI dekt alle schade bij een crash van uw drone voor een vaste lage prijs. Zo vlieg je altijd met een gerust hart!

CONTACTGEGEVENS DJI SUPPORT EU

Tel Support: +31 20 654 5202
Email: [email protected]
Online Support: http://www.dji.com/support#after

REPARATIE VIA DRONEKENNER (MINDER SNEL)

Deze optie is alleen beschikbaar voor klanten die de drone via ons hebben gekocht. Let op: dit proces duurt zeer waarschijnlijk langer dan wanneer u de reparatie zelf aanmaakt en scheelt nauwelijks in de handelingen die u moet verrichten. Bovendien heeft u via DJI de optie om het pakketje op te laten halen op een plaats en tijdstip naar keuze. 

Als u desondanks wilt dat wij de reparatie behartigen dan kunt u het proces volgen dat hierboven is beschreven onder de kop "Hoe meld ik mijn retour / reparatie aan?".