Reparatie of garantie melden bij DJI


Lees hier de update van dit artikel: https://www.dronekenner.nl/drones/informatie/garantie-of-reparatie-stuur-je-drone-naar-dji/

 

Gecrasht of schade? Laat altijd uw drone repareren door de absolute expert: DJI.

DJI is de absolute expert en repareert uw drone 100% betrouwbaar en veilig. Neem geen risico met andere partijen (inclusief uw verkoper) of reparateurs. Een drone kan onverwacht flinke schade veroorzaken.

Uw drone aanmelden bij DJI

De snelste en meest effectieve methode om je drone te laten herstellen is deze zelf aanmelden bij DJI via deze link: https://repair.dji.com/repair/index
De service van DJI is snel en schappelijk, met de zekerheid dat uw drone weer helemaal in orde is met behoud van volledige garantie. 

Hulp nodig?

Stuur uw drone niet naar DroneKenner!
Veruit de meest efficiente werkwijze is zelf aanmelden en op laten halen of inleveren van uw drone door UPS. Stuur de drone niet naar onze vestiging in Rotterdam of ons magazijn in Nieuwveen. Dit leidt tot vertragingen.In garantiekwesties willen wij ondersteunen maar reparaties door crashes dient u zelf met DJI af te handelen.

Uitstekende service in Europa
DJI heeft de afgelopen jaren haar service apparaat in Nederland enorm verbeterd, en het proces is voor u eenvoudig, efficiënt en (indien nodig) worden reparaties tegen een schappelijke prijs uitgevoerd. Daarbij bent u ervan verzekerd dat het door de fabrikant zelf is hersteld en er geen kwesties omtrent garantie kunnen optreden wegens reparatie door derden en veiligheid van uw product maximaal is gewaarborgd.

Binnen de garantietermijn of onder Care Refresh zijn de verzendkosten (in land van aankoop) gratis, en u kunt mogelijk zelfs een pick-up van uw drone plannen op een adres en tijdstip naar keuze. Let op: Care Refresh vervangingen of reparaties buiten garantie kunt u alleen rechtstreeks met DJI afhandelen. Wij bemiddelen of faciliteren hier niet in.

FAQ

image