DJI Mavic 2 Zoom + Smart Controller combo

Sold out
Not in stock
Out of stock
10662

DJI Mavic 2: de beste drone van dit moment!

Bekijk onze tweedekans producten. Zo goed als nieuw met éxtra korting!

De nieuwe DJI Mavic 2 is een geweldige drone waarmee je moeiteloos professionele opnamen maakt. De drone is onwaarschijnlijk stil en valt daardoor nauwelijks op. De DJI Mavic 2 Pro heeft een professionele 20 megapixel camera voor prachtige resultaten en de DJI Mavic 2 Zoom heeft een 12 megapixel camera met een zoom functie waarmee je veilig dichtbij de actie kunt komen. De accu gaat maar liefst 30 minuten mee dus je hebt alle tijd voor je opnamen. Deze drone is super betrouwbaar en eenvoudig te bedienen, maar heeft zoveel mogelijkheden dat het wel even duurt voor je alles meester bent. Leuk toch? Je kunt werkelijk alles bereiken met deze geweldige drone. De Mavic 2 maakt gebruik van OcuSync waarmee je moeiteloos en storingsvrij tot wel 4 kilometer ver kunt vliegen zonder haperingen in het beeld of connectie problemen. Bovendien haal je in Sport Mode snelheden tot ruim 70 kilometer per uur maar met de handige 3 standen schakelaar kun je ook de Tripod stand makkelijk activeren waardoor je super precies kunt vliegen. De gevoeligheid kun je instellen per as zodat je altijd perfecte controle hebt voor de mooiste cinematische shots. 

Let op: hoewel de Mavic 2 sensoren rondom heeft is die niet volledig 360 graden. Daarnaast zijn de sensoren aan de zijkanten alleen actief tijdens de modus "Active Tracking". Wanneer u de drone met de hand vliegt zal de drone dus niet stoppen voor obstakels in zijwaarste richting. Wees hier op voorbereid!

Het verschil tussen de Mavic 2 Pro en de Mavic 2 Zoom is de camera. Meer informatie hierover vindt u onder het tabblad "Eigenschappen". 

Nu ook verkrijgbaar met DJI Smart Controller!

De DJI Mavic 2 Pro Smart Controller Combo en DJI mavic 2 Zoom Smart Controller Combo zijn nu beide verkrijgbaar!. U krijgt dan in plaats van de normale remote controller (afstandsbediening) een DJI Smart Controller erbij. De DJI Smart Controller is ontworpen om de vliegervaring met DJI drones te maximaliseren. Het is compatibel met de Mavic 2 en andere OcuSync 2.0 drones en biedt een kristalheldere live video feeds, met een ultrahelder 5,5-inch scherm (1000 lumen) die levendige beelden weergeeft, zelfs in direct zonlicht. Met intuïtieve bedieningselementen, vooraf geïnstalleerde functies (zoals SkyTalk en DJI GO Share), eenvoudig delen van bestanden en nog veel meer, is vliegen een stuk slimmer geworden.

DJI Care Refresh: snelle, voordelige vervanging bij crash

Een drone is een waardevol apparaat en een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom Care Refresh af op uw drone. Deze "verzekering" van DJI dekt alle schade bij een crash van uw drone voor een vaste lage prijs. Zo vlieg je altijd met een gerust hart!

DJI Mavic 2 Pro / Zoom: wat zijn de verschillen?

Er zijn momenteel twee varianten van de Mavic: de Mavic Zoom en de Mavic Pro. Beide varianten zijn op  hetzelfde quadcopter platform gebaseerd en vliegen op dezelfde software. Het grote verschil zit is de gimbal camera. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn en welke uitvoering voor jou is.

(Klik op de afbeelding voor een gemaximaliseerde versie)DJI Mavic 2 Pro VS Zoom - de verschillen

Mavic 2 Zoom

De DJI Mavic 2 Zoom is bedoeld voor de avonturier die onder alle omstandigheden de mooiste actieshots wil kunnen maken. De nadruk van de DJI Mavic 2 Zoom ligt op mogelijkheden en actie. De nieuwe zoom functie is hier geweldig voor en haalt niet alleen de beelden erg dichtbij maar de drone ook fijn op afstand. De DollyZoom functie maakt een geleidelijke zoom tijdens het vliegen wat een fantastisch effect heeft op uw videobeelden, en daardoor nog professioneler lijken.

 Mavic 2 Pro

De DJI Mavic 2 Pro is bedoeld voor de professional en fotograaf die werkelijk alles uit zijn foto's en video's wil (kunnen) halen. De nadruk ligt bij de Mavic 2 Pro op kwaliteit van de beelden en mogelijkheden in nabewerking. De Mavic 2 Pro heeft de meest geavanceerde 20 megapixel drone camera van dit moment. De Hasselblad L1D-20c camera, die samen met DJI speciaal is ontwikkeld voor de DJI Mavic 2 camera drone, is voorzien van een 1" CMOS sensor en biedt de absoluut hoogste kwaliteit die ze kwijt konden in een vliegende camera. De lichtgevoeligheid, kleurdiepte en contrast zijn ongekend goed en met 20 megapixels weet je zeker dat alles er haarscherp op staat. De Mavic 2 Pro heeft geen zoom functie, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de extreem goede 20MP camera.

Geavanceerde gimbal camera

Wat de Mavic Air 2 anders maakt dan zijn voorganger is de camera. De Mavic 2 Pro beschikt over een 1-inch CMOS sensor en een Hasselbladcamera. Deze heeft een 20 megapixel camera met een diafragma van f/2.8 tot f/11. Daarnaast beschikt deze over een 10-bit Dlog-M colour profile. Hierdoor krijgt u video-opnames van betere kwaliteit. De beelden zijn scherper en kleurrijker. De camera maakt ook beelden in HDR met verschillende slutiingstijden. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de Hasselblad-camera 14 stops biedt. Zo kunt u zelfs goede foto's maken in zonsopgang en zonsondergang. De drie-assige gimbal zorgt ervoor dat de beelden soepel en stabiel opgenomen worden. De Mavic 2 Zoom kenmerkt zich door de volledig gestabiliseerde 3-assige gimbal camera geschikt voor 4K video, 12-megapixel foto's, 2x optische zoom, 24-48 mm lens en filter support. De Mavic 2 Pro/Zoom gebruikt de nieuwste technologie om stabiliteit en beeldkwaliteit te verbeteren waardoor de nauwkeurigheid teruggebracht kan worden tot Â±0.005° voor de Zoom en Â±0.01° voor de Mavic 2 Pro.

Obstakelvermijding in 4 richtingen *

De Mavic Air 2 beschikt - net als bij zijn voorganger - over een 360-graden objectherkenning. Zo herkent de drone obstakels vanuit elke richting, zonder dat deze ergens tegenaan botst. Dit maakt het mogelijk dat u veilig kunt landen met de drone. Met behulp van de geïntegreerde infrarood 3D sensing kan de drone zelfs in het donker obstakels ontwijken. De Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) zorgt ervoor dat de drone obstakels ontwijkt die aan de voor- als de achterkant bevinden. De sensoren aan de onderkant van de drone zorgen ervoor dat bekend is waar de drone gaat landen. De DJI Mavic 2 Pro/Zoom blinkt uit door de omnidirectionele Vision Systems en Infrarood Sensing Systems. Dankzij de door DJI ontwikkelde technologien zoals Obstacle Sensing en Intelligent Flight modes zoals Hyperlapse, Point of Interest, ActiveTrackTM 2.0, TapFly, QuickShots en Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) kan je moeiteloos de meest complexe beelden schieten. De Mavic 2 Pro heeft een volledig gestabiliseerde 3-assige gimbal met een 1"CMOS sensor camera (door DJI en Hasselblad gezamenlijk ontwikkeld) geschikt voor 4K video, 20-megapixel foto's en filters support. 

* Let op: de detectie vormt geen volledige 360 graden cirkel rondom de drone en zorgvuldigheid is nog steeds geboden tijdens de vlucht..Lees de handleiding eerst goed zodat u weet wat de mogelijkheden van de obstakeldetectie zijn. De sensoren aan de zijkanten en achterkant zijn alleen actief tijdens de Intelligent Flight Mode "Active Track 2.0".

DJI Mavic 2 Pro / Zoom Intelligent flight mode APAS obstakeldetectie

Active Track 2.0 

De vorige versie van de Mavic Pro had moeite om objecten en personen goed in beeld te houden en te volgen. In de nieuwe Mavic 2  is deze Active Track verbeterd en zal de camera objecten en personen in het beeld beter herkennnen. In de drone zijn drie sensoren geplaatst in plaats van twee bij de voorganger. Deze drie sensoren zorgen ervoor dat de drone een 3D-map van de omgeving kan maken waarin het object of de persoon zich bevindt. Zelfs als de persoon zich achter een boom of berg verdwijnt. Ook volgt de drone snelle objecten een stuk beter, en in combinatie met de verbeterde obstakelontwijking is dat ook nog eens een stuk veiliger!

Stabielere OcuSync 2.0 verbinding

De motoren in de nieuwe Mavic Air 2 zijn groter dan bij zijn voorganger dat zal zorgen voor een betere voortstuwing. Doordat het design ook verbeterd is zal de drone wendbaarder zijn. Zo kan de drone met beter snelle maar ook heel precieze maneuvres uitvoeren. De drone beschikt ook over een verbeterde OcuSync-technologie. Dit houdt in dat de videotransmissie een stuk beter en sneller is dan bij zijn voorganger. Dji's langeafstandstransmissie technologie OCUSYNCTM 2.0 zit ingebouwd in de controller, dit bied een maximum transmissie bereik van 8 km en geeft video van drone naar de DJI GO4 app weer tot 1080p.

Daarnaast is ook de remote controller vernieuwd. De controller werkt zowel op 2.4 GHz als 5.8 GHz en zal automatisch schakelen tussen deze twee zonder latency. De drone en camera kunnen gemakkelijk bediend worden met de onboard knoppen. Een onboard LCD scherm geeft real-time drone data informatie en de verwijderbare control sticks zorgen ervoor dat de controller makkelijk op te bergen is. De maximale bedieningstijd is 2 uur en 15 minuten.

Hyperlapse,  Task Libray (waypoints) en quickshots

Met behulp van Hyperlapse kunt u automatisch opnames maken langs voorgeprogrammeerde routes en maakt daarmee in een handomdraai en prachtige compositie van professioneel niveau en weinig nabewerking. Met behulp van de Task Library programmeert u waypoints en heeft u de beschikking over diverse geavanceerde opties waarmee u indrukwekkende resultaten behaald, alsof u al jaren professioneel camera drone piloot bent.

Technische specificaties Mavic 2

 • Opvouwbaar design: ideaal om mee te reizen!
 • 20 MP Hasselblad camera met i" CMOS en instelbare apperture (diafragma)
 • Superieure kwaliteit foto's en video, in alle lichtomstandigheden
 • Vliegtijd: 31 minuten (onder optimale omstandigheden(
 • Omni-drectionele obstakelontwijking (in alle richtingen rondom Mavic 2)
 • Active Track 2.0 voor nog beter intelligent volgen van bewegende objecten
 • OcuSync 2.0 voor een nog betere (video) verbinding op grote afstanden
 • Maximale snelheid: 72 km/u

Waarom úw DJI Mavic 2 bij DroneKenner kopen?

Bel ons vrijblijvend voor een prettig gesprek met een échte kenner, een liefhebber met ervaring die de meeste vragen kan beantwoorden en het anders met plezier uit zoekt. Kennis maakt het verschil!

DJI Spark Dronekenner beoordelingen / reviews / testimonials

 • Bel 085 301 8006 (we nemen vrijwel altijd op of bellen binnen 30 minuten terug)
 • Mail naar [email protected] (reactie binnen 60 minuten)
 • of chat met ons (reactie binnen 5 minuten)
 • Bekijk de ruim 100 beoordelingen met 5/5 sterren van super tevreden klanten: https://www.facebook.com/pg/dronekenner/reviews/
 • Bewezen snel en betrouwbaar met pre-orders van de nieuwste DJI producten door ons uitgebreide netwerk van
  importeurs in binnen- en buitenland.

Daarom DroneKenner

 • Wij zijn gespecialiseerd in DJI drones en vliegen zelf al lange tijd. Bel gerust met al uw vragen.
 • Wij verkopen géén computers of kleding/meubels ernaast en weten waar we het over hebben. Wel zo prettig als u een vraag of probleem hebt.
 • Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam (dus géén zolderkamertjes) waar u op afspraak kunt afhalen.
 • Transparante en actuele informatie over de leveringen door middel van onze nieuwsbrief.
 • Bewezen snel en betrouwbaar met pre-orders van de nieuwste DJI producten door ons uitgebreide netwerk van importeurs in binnen- en buitenland.
 • Uitstekende recensies van vele tevreden klanten: https://www.facebook.com/dronekenner/reviews/

Annuleren en retourneren is bij ons geen probleem!

U kunt op ieder moment uw pre-order annuleren zonder opgaaf van reden annuleren. Toch niet tevreden? U mag tot 14 dagen na aankoop kosteloos retourneren en krijgt van ons gratis een verzendlabel voor retour. Lees de voorwaarden voor het retourneren van producten.

EAN
6958265175657
Brand
DJI
Product type
Drones with camera
Warranty
2 year
Find similar

No reviews found

Store and address
Working hours
Phone
Availability
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Out of stock
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Netherlands (Pick-up only)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Out of stock
Product reviews

No reviews found

DO YOU HAVE FURTHER QUESTIONS?

Call us during office hours:  +31 (0) 85 301 2306
Ask our Online Helpdesk or e-mail Kenners - neem contact met ons op!.

 

 • Alternative products
 • Bestsellers
 • Most Popular