DJI Mavic 3 - Fly More Combo camera drone

2.799,00
2.629,00
Je bespaart: 170,00
Nog maar 3 op voorraad
Verlanglijstje
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
11342

Leg verbluffende beelden vast met een legendarische Hasselblad-camera en geniet van een soepele vlucht met omnidirectionele obstakeldetectie. Elke verbetering aan Mavic 3 stelt een hogere standaard voor luchtfotografie. Vlieg met Mavic 3 en ontdek beeldvorming boven alles.

Let op: Mavic 2-accessoires zijn niet compatibel met de Mavic 3.

Kenmerken DJI Mavic 3 - Fly More Combo

 • 4/3 CMOS Hasselblad-camera
 • 46 minuten vliegtijd
 • Omnidirectionele obstakeldetectie
 • Maximaal zendbereik van 15 km
 • Geavanceerd Terug naar Home
 • Gewicht: 895 gram
 • 4/3 CMOS
 • 20 MP, DNG (RAW)
 • 5,1K/50fps, 4K/120fps
 • 46 minuten vliegtijd (geen wind)
 • O3+, 15km, 1080p/60fps Transmissie *
 • Volledig omnidirectioneel
 • ActiveTrack 5.0 **
 • Geavanceerde RTH
 • Standaard RC
 • 8 GB interne opslag
 • 28x zoom
 • MasterShots **
 • APAS 5.0

Oude legende, nieuw hoofdstuk

Het iconische Zweedse merk Hasselblad ontwierp en bouwde de L2D-20c luchtcamera speciaal voor DJI Mavic 3, met een professionele 4/3 CMOS in een ongelooflijk compacte ruimte. Strenge Hasselblad-standaarden worden toegepast op zowel hardwareprestaties als software-algoritmen, waardoor de beeldkwaliteit naar een geheel nieuw niveau wordt gebracht. Een groter sensorformaat houdt beelden schoon bij weinig licht.

 • Foto's 20MP
 • Dynamisch bereik 12,8 stops
 • Instelbaar diafragma f/2.8-f/11
 • Equivalente brandpuntsafstand 24 mm
 • Visiedetectie Autofocustechnologie (VDAF)

Hasselblad natuurlijke kleuroplossing

Mavic 3 bevat de Hasselblad Natural Color Solution, het hoogtepunt van tientallen jaren fotografische ervaring die levendige, natuurlijke kleuren levert met een simpele druk op de sluiterknop. Maak professionele beelden met het Hasselblad L2D-20c camerasysteem. Een hoger dynamisch bereik zorgt voor natuurlijkere overgangen tussen hoge lichten en schaduwen, waardoor rijke visuele informatie behouden blijft met een groter gevoel van diepte.

Professionele videospecificaties

 • 5.1K video-opname [1]
 • DCI 4K/120fps [1]
 • Apple ProRes 422 HQ [2]
 • 10-bit D-Log

Mavic 3 neemt niet alleen luchtvideo's op met hoge resoluties en framerates, maar legt ook tot 1 miljard kleuren vast met een 10-bits D-Log-kleurprofiel. Dit levert natuurlijkere gradaties van luchtkleuren op, waarbij meer details behouden blijven voor meer flexibiliteit bij de nabewerking.

Mavic 3 Cine ondersteunt Apple ProRes 422 HQ-codering [2] met een maximale gegevenssnelheid van 3772 Mbps. Het ondersteunt ook een ingebouwde 1TB SSD [3] en 10Gbps lightspeed-datakabel om professioneel filmen en maken verder te vergemakkelijken.

Verken modus

Activeer de Explore-modus om de tweede camera van Mavic 3 te ontgrendelen: een unieke telecamera waarmee je moeiteloos je opnamen kunt verkennen en plannen. Wanneer scènes of onderwerpen ver weg zijn, kunt u de telecamera gebruiken om in te zoomen en tijd te besparen, of opnemen van een afstand zonder het onderwerp te storen.

Verbeterde veiligheid: omnidirectionele obstakeldetectie

Mavic 3 helpt u te genieten van een botsingsvrije vlucht, zodat u zich kunt concentreren op het maken van de best mogelijke opnamen. Meerdere groothoek vision-sensoren werken naadloos samen met een krachtige vision computing-engine om obstakels in alle richtingen nauwkeurig te detecteren en een veilige vluchtroute te plannen die ze vermijdt. [4]

Geavanceerde RTH (Terug naar huis)

Eindig altijd op een hoog niveau met Advanced RTH. Met deze bijgewerkte auto-return-functie kan Mavic 3 automatisch de optimale route terug naar zijn thuispunt bepalen en deze snel uitvoeren. Of het nu wordt geactiveerd door de gebruiker of wordt geactiveerd door signaalverlies, Mavic 3 kan gemakkelijk veilig terugkeren naar het beginpunt bij voldoende lichtomstandigheden.

Vlieg niet zomaar. Geniet. Met APAS 5.0

Mavic 3 maakt vliegen leuker dan ooit met opnames die onderweg niet meer onderbroken worden door obstakels. Tijdens het vliegen detecteert Mavic 3 voortdurend objecten in alle richtingen en omzeilt ze snel en soepel. Geniet van elke vlucht, zelfs in complexe omgevingen. Neem vloeiende beelden op, zelfs wanneer u obstakels tegenkomt.

O3+ transmissie en verder

 • Verlengde vliegtijd [5] : 46 minuten
 • Videotransmissiebereik [6] : 15 km
 • FHD High-Framerate Live-feed [7] : 1080p/60fps
 • Positioneringstechnologie: extreme precisie

Veel Gestelde Vragen

Welke belangrijke upgrades heeft Mavic 3 in vergelijking met DJI Mavic 2?

DJI Mavic 3 is DJI's vlaggenschip voor consumentencamera's van de volgende generatie. Vergeleken met Mavic 2 omvatten de belangrijkste upgrades:

 1. Mavic 3 biedt aanzienlijk verbeterde beeldprestaties dankzij de 4/3 CMOS Hasselblad-camera en de lichtgewicht lens van 24 mm. Het kan tot 5,1K/50fps of 4K/120fps video's opnemen.
 2. Mavic 3 Cine ondersteunt Apple ProRes 422 HQ-codering en biedt een betere beeldkwaliteit en meer flexibiliteit tijdens de nabewerking.
 3. De vliegervaring is ook uitgebreid verbeterd met de vluchtduur verlengd tot 46 minuten. En dankzij de ongelooflijk stabiele O3+-technologie kan de videotransmissie tot 15 km reiken.
 4. DJI Mavic 3 is uitgerust met een omnidirectioneel obstakeldetectiesysteem en ondersteunt de verbeterde APAS 5.0 en Advanced RTH, zodat makers met een gerust hart kunnen genieten van een veilige vlucht.

Wat is het verschil tussen de combo's?

Vergeleken met de standaard Mavic 3 combo, bevat de DJI Mavic 3 Fly More Combo twee extra Intelligent Flight Batteries, een Battery Charging Hub, een Convertible Carrying Bag en een ND Filters Set (ND4/8/16/32) om je te helpen verkennen en schieten in meer scenario's.

Vergeleken met de DJI Mavic 3 Fly More Combo, bevat de DJI Mavic 3 Cine Premium Combo een Mavic 3 Cine-vliegtuig dat Apple ProRes 422 HQ-videocodering ondersteunt en een ingebouwde SSD van 1 TB heeft, een verbeterde DJI RC Pro met een high-bright display, een ND-filterset (ND64/128/256/512), een 10 Gbps Lightspeed-kabel en andere accessoires die professionele beeldvorming mogelijk maken.

Wat zijn de voordelen van het beeldvormingssysteem van Mavic 3?

Mavic 3 is uitgerust met een systeem met twee camera's. Ten eerste heeft de Hasselblad-camera een professionele 4/3 CMOS-sensor en ondersteunt de Hasselblad Natural Color-oplossing, waardoor gebruikers verbluffende resultaten kunnen behalen zonder nabewerking. Mavic 3 Cine gaat nog een stap verder en biedt ondersteuning voor Apple ProRes 422 HQ-codering. Ten tweede ondersteunt de telelens van het systeem met twee camera's de Explore-modus voor 28x hybride zoom, zodat u meer van uw omgeving kunt zien en gemakkelijk opnamen kunt plannen.

Hoe werkt de omnidirectionele obstakeldetectie?

Meerdere groothoek vision-sensoren aan boord werken naadloos samen met een krachtige vision computing-engine om obstakels in alle richtingen nauwkeurig te detecteren en een veilige vluchtroute te plannen die obstakels vermijdt.

Welke verbeteringen heeft O3+ ten opzichte van O3?

Het O3+ transmissiesysteem heeft een transmissiebereik tot 15 km en ondersteunt 1080p/60fps realtime transmissie.

Opmerking: vrij, storingsvrij en indien FCC-conform. De specificatie van het maximale vliegbereik is een proxy voor de sterkte en veerkracht van de radioverbinding. Volg altijd de lokale regels en voorschriften en vlieg met uw drone binnen uw gezichtslijn, tenzij anders is toegestaan.

Opmerkingen & opmerkingen

* Getest met een productiemodel DJI Mavic 3 in een afgesloten omgeving onder gunstige omstandigheden en een onbelemmerd draadloos signaal. De werkelijke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van de omgeving, het gebruik en de firmwareversie.

** Alle video's en foto's op deze pagina zijn gemaakt in strikte overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving.

1. ActiveTrack is niet beschikbaar bij videoresoluties hoger dan 4K of framesnelheden van meer dan 60 fps.

2. DJI Mavic 3 Cine ondersteunt Apple ProRes 422 HQ en H.264/H.265-codering, terwijl Mavic 3 alleen H.264/H.265-codering ondersteunt.

3. De werkelijk beschikbare opslagruimte kan worden verminderd als gevolg van de systeemconfiguratie. Zie de specificaties van de Mavic 3 voor meer details.

4. Gebruik de drone NIET in zware weersomstandigheden, waaronder harde wind van meer dan 13,8 m/s, sneeuw, regen, mist, hagel of bliksem. Vlieg NIET met het vliegtuig 6.000 m (19.685 ft.) of hoger boven zeeniveau. Vlieg NIET met het vliegtuig in omgevingen waar de temperatuur lager is dan -10° C (14° F) of hoger dan 40° C (104° F). NIET opstijgen vanaf bewegende objecten zoals auto's of boten. Vlieg NIET in de buurt van reflecterende oppervlakken zoals water of sneeuw. Anders kan het zichtsysteem worden beperkt. Wanneer het GNSS-signaal zwak is, vliegt u met het vliegtuig in omgevingen met goede verlichting en goed zicht. Bij weinig omgevingslicht kan het zichtsysteem abnormaal functioneren. Vlieg NIET in de buurt van gebieden met magnetische of radiostoringen. Veelvoorkomende bronnen van magnetische of radio-interferentie zijn Wi-Fi-hotspots, routers, Bluetooth-apparaten, hoogspanningslijnen, grootschalige elektriciteitstransmissiestations, radarstations, mobiele basisstations en zendmasten. Wees voorzichtig bij het opstijgen in woestijn- of strandgebieden om te voorkomen dat er zand in het vliegtuig komt. Vlieg met het vliegtuig in open gebieden. Gebouwen, bergen en bomen kunnen het GNSS-signaal blokkeren en het ingebouwde kompas beïnvloeden.

5. Gemeten met Mavic 3 vliegend met een constante snelheid of 32,4 km/u in een windstille omgeving op zeeniveau totdat de batterij 0% bereikte. Gegevens zijn alleen ter referentie. Let tijdens de vlucht op de RTH-herinnering op de DJI Fly-app.

6. Onbelemmerd, storingsvrij en indien FCC-conform. De specificatie van het maximale vliegbereik is een proxy voor de sterkte en veerkracht van de radioverbinding. Volg altijd de lokale regels en voorschriften en vlieg met uw drone binnen uw gezichtslijn, tenzij anders is toegestaan.

7. Vrij en storingsvrij. De werkelijke resolutie kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit van het transmissiesignaal.

8. Afzonderlijk verkocht. Deze functie zal in januari 2022 beschikbaar zijn via firmware-updates.

9. Onbelemmerd, storingsvrij en indien FCC-conform. De specificatie van het maximale vliegbereik is een proxy voor de sterkte en veerkracht van de radioverbinding.

10. Deze functie zal in januari 2022 beschikbaar zijn via firmware-updates.

Merk
DJI
Garantie
2 jaar
Soort product
Drones met camera
Welke serie
 • DJI Mavic 3
EAN
6941565919977
Technische specificaties (drones)
Opvouwbaar
Nee
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevondenHEEFT U EEN VRAAG OVER DIT ARTIKEL?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op! .

 

 • Alternatieve producten
 • Nieuwste
 • Populairste
Alternatieve producten
Onze voordelen
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase