50CAL DJI Mavic Air 2 filterset ND4-8-16-32 (4 stuks)

49,55
24,95
Je bespaart: 24,60
Niet op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
11024

50CAL FILTERSET MAVIC AIR 2

Een set filters voor DJI Mavic Air 2 omvat ND4, ND8, ND16, ND32 voor opnamen op verschillende tijdstippen van de dag en bij elk weer (helder, bewolkt). De set is verpakt in een beschermhoes.

De filters zijn eenvoudig en snel te installeren op de cameralens door simpelweg te klikken, heeft geen invloed op de balans van de cardanische ophanging, gemaakt van gelaagd optisch glas in een aluminium frame.

Vier ND-filters met verschillende dichtheid (ND4, ND8, ND16, ND32) zijn ontworpen voor de DJI Mavic Air 2 , waardoor de sluitertijd met een bepaald aantal stops wordt verlengd bij het fotograferen onder verschillende lichtomstandigheden.

Elk lichtfilter is gemaakt van gelaagd optisch glas in een aluminium behuizing, bestand tegen krassen en schuren, en heeft een olie- en waterafstotende coating.

Vanwege het lichte gewicht heeft het geen invloed op de vliegprestaties van de drone en wordt de cardanische ophanging niet overbelast.

  • ND4-filter - vermindert de hoeveelheid licht die op de matrix valt met 4 keer, gebruikt voor opnamen bij zonsopgang, zonsondergang en in de schemering;
  • ND8-filter - vermindert de hoeveelheid licht die op de matrix valt met 8 keer, gebruikt voor opnamen op mistige, bewolkte dagen;
  • ND16-filter - vermindert de hoeveelheid licht die de matrix binnenkomt met 16 keer, gebruikt voor fotograferen bij zacht daglicht;
  • ND32-filter - vermindert de hoeveelheid licht die de sensor binnenkomt met 32 ​​keer, gebruikt voor opnamen in fel zonlicht.

Wat zijn ND / PL filters?

Neutral Density (ND) en polariserende (PL) drone camera filters zijn bedoeld om de hoeveelheid licht die in de camera treedt te reduceren en/of te filteren. Wanneer ND / PL -filters correct worden toegepast geven ze vollere kleuren en groter contrast (zoals wolken tegen een heldere hemel). Video's worden  vloeiender en cinematisch door een optimale sluitertijd in combinatie met opnamesnelheid (frames per seconde). Lensfilters beschermen tevens uw cameralens tegen krassen en stof. Lees hier meer over ND / PL filters voor drones met camera.

EAN
7435123870842
Merk
50CAL
Garantie
2 jaar
Soort product
Filters (ND / PL)
Welke serie
  • DJI Mavic Air 2
Drone camera lens filters
Kies een merk
50CAL
Kies je ND filter(s)
ND4-8-16-32
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevondenHEEFT U EEN VRAAG OVER DIT ARTIKEL?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op! .

 

  • Alternatieve producten
  • Nieuwste
  • Populairste
Alternatieve producten
Onze voordelen
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase