Over ons

Onze Dronekenner staat altijd voor u klaar met praktische kennis en ervaring van DJI drones.Dronekenner.nl is een online webshop, voor en door drone-enthousiastelingen, die zich specialiseert in het aanbieden van DJI drones met kennis van zaken, want: kennis maakt het verschil! Onze Dronekenner staat altijd voor u klaar met praktische kennis en ervaring. Wij begrijpen als drone liefhebbers heel goed hoe leuk en spannend het is om een (eerste) drone aan te schaffen en daarom besteden wij net zoveel zorg aan uw klantervaring met ons, als u aan uw keuze. En als u hulp nodig hebt bij die keuze dan staat wij graag voor u klaar met passed advies en uitstekende service. Ook voor professionals die al lang weten wat ze nodig hebben bieden wij passende service, zoals btw facturen, betalen op rekening (in overleg) en voordelige offertes voor cutting-edge nieuwe drones die niet publiek worden aangeboden, zoals de DJI Matrice 200.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info


Onze webshop is met veel zorg samengesteld zodat u veilig en betrouwbaar uw aankoop aan ons kunt overlaten. Als bewijs daarvan mogen wij het onafhankelijke keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk voeren. Heeft u vragen of opmerkingen, of ziet u iets dat niet klopt, neem dan alstublieft contact met ons op. We staan altijd direct voor u klaar!

Uitstekende klantenservice

Wij streven naar uitzonderlijk goede klantenservice en staan altijd zo snel mogelijk voor u klaar als u vragen of problemen heeft. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:
  • e-mail info@dronekenner.nl
  • telefoon 085 301 8006 (van 08.00 tot 21.00 uur)
  • (live) chat functie (laat een bericht achter als er geen medewerker online is)


Als u onverhoopt een probleem heeft staan we binnen 8 uren voor u klaar (en meestal veel sneller). Beloofd!

Betrouwbaarheid en kwaliteit

We werken uitsluitend met leveranciers die de hoogste graad van service en betrouwbaarheid bieden. Daarnaast werken we nauw samen met diverse partners die snel en efficient ondersteuning, reparaties en spare parts aan kunnen bieden, waardoor we altijd kunnen helpen met iedere denkbare vraag. We testen onze leveranciers hierop regelmatig om er zeker van te zijn dat ze de juiste responstijden en service kunnen bieden.

Mocht u specifieke wensen, vragen of opmerkingen hebben, producten missen of bepaalde onderdelen nodig hebben laat het ons dan weten! Wij hebben toegang tot vrijwel alle benodigde onderdelen, indien nodig.

Wij staan met een gedeelte van ons assortiment op vergelijkingssites, zoals onder andere koopjespakker.


Bedrijfsgegevens

Dronekenner.nl is onderdeel van Kennershops bv.
KVK: 64792447
BTW: NL855847815B01

Vestigingsadres

Zomerhofstraat 71 - Unit 112
3032 CK Rotterdam

Let op: dit is géén bezoekadres, afhalen is uitsluitend mogelijk op afspraak.