Dronekenner.nl is trots eigenaar van het Thuiswinkel Waarborg certificaat

Calibre 4820 - RTF hard case koffer voor DJI Mavic + CrystalSky 7,85"Calibre 4820 - RTF hard case koffer voor DJI Mavic + CrystalSky 7,85"

 
459,00
Levertijd: Tot 17:00 besteld, volgende dag in huis

Vragen? Bel ons! 085 301 8006

Professionele hard case voor DJI Mavic Pro & CrystalSky

Geen gedoe met op- en afbouwen van uw DJI Mavic zender, LiftThor houder en DJI CrystalSky 7,85" monitor. Een hard case voor de professional of fanatieke hobby drone vlieger die zo snel en efficient mogelijk wil vliegen met de allerbeste apparatuur. Deze extreem hoge kwaliteit Ready To Fly koffer (RTF) is speciaal ontwikkeld voor Mavic Pro Platinum in combinatie met DJI CrystalSky 7,85" schermen en LiftThor (v3 en v4) houder. De case heeft custom geoptimaliseerde uitsparingen in professioneel AVEO NA 36 foam voor alle accessoires, maar in het bijzonder een speciale uitsparing voor een samengestelde Mavic Pro zender met LiftThor houder en gemonteerd CyrstalSky 7,85" scherm. U hoeft de Mavic Pro / Platinum remote controller, tablethouder en CrystalSky scherm dus niet te (de)monteren, maar deze is gewoon direct vliegklaar vanuit de koffer. Wel zo makkelijk!

Tip: deze koffer is ook geschikt als platform om op te stijgen en te landen!

Extreem sterk en duurzaam!

De koffer is van het bekende merk Explorer en is bijzonder duurzaam, vrijwel onbreekbaar, brandvertragend, waterdicht, stofdicht, drukregulerend en ook nog eens fraai om te zien. Bovendien zijn de slotgaten ingelegd met staal, en dus zeer sterk. De koffer heeft geen enkel kenmerk dat wijst op de kostbare inhoud (drone en CrystalSky scherm) hetgeen het risico op diefstal aanzienlijk vermindert. Het foam is van professionele kwaliteit en de uitsparingen zijn zeer precies gemeten en gefreesd, waardoor uw kostbare apparatuur altijd stevig op de plaats blijft zitten, en kans op schade minimaal is.

Deze hard case biedt onder andere ruimte voor:

Levertijd:
Levertijd: Tot 17:00 besteld, volgende dag in huis
EAN:
7435123855856
VPN:
10100
Brand:
Calibre

Specificaties Calibre 4820 flight case

  • Afmetingen extern (LxHxD): 480 x 370 x 205mm
  • Gewicht met foam: 5,2 kg
  • Drijfvermogen: 24,7kg*
  • Volume: 35,5 liter
  • Temp min/max: -33 / +99°C

* maximum gewicht wanneer de inhoud gelijk is verdeeld, vloeistof nivo bevindt zich onder het deksel.