085 301 2306
0

PGYTech monitor hood (zonnekap voor Android / Apple tablets en telefoons)

1 Beoordelingen
12,95
Voor 22.00 besteld is morgen in huis
Nog maar 4 op voorraad
10483
De voordelen van Kenners

Gratis verzending* vanaf €49

Gratis retourneren tot 14 dagen

Deskundig advies en support

Beste Prijsgarantie


PGYTech monitor hood universeel (zonnekap voor telefoon / tablet)

Vind je dit ook zo vervelend? Het is heerlijk helder weer en je wilt lekker met je drone vliegen, maar door het felle zonlicht zie je je scherm nauwelijks tijdens het vliegen en is het lastig om je drone in het zicht te houden! Niet bepaald prettig en erg storend, en mogelijk zelfs vervelend. Met deze Monitor Sun hood van PGYTech is dat verleden tijd!

Hoe kies ik de juiste maat?

PGYTECH monitor hoods - kies de juiste afmetingDe L-maat staat voor het aantal millimeters tussen de opstaande / haakse flappen van de monitor hood. Deze maat moet minimaal gelijk zijn aan de lengte van het scherm van uw mobiele telefoon/tablet en iets kleiner dan de totale lengte van uw mobiele apparaat. Houdt er rekening mee dat deze monitor hoods niet altijd optimaal passen voor uw tablet. Meet de lengte van uw scherm op (of eigenlijk het deel van het scherm dat wordt gebruikt voor het tonen van de DJI GO4 app) en vergelijk dit met de afmetingen van deze monitor hood. Kies de hood (Lxxx) die het beste overeenkomst met de lengte van de maat. De diagonaal maat in Inches zegt helaas niet genoeg over het wel of niet optimaal passen van deze hoods en is sterk afhankelijk van de lengte / breedte verhouding van uw scherm.

Bekijk tab "Technische specificaties" voor een overzicht van de (scherm)afmetingen en geschikte apparaten.

De PGYtech Monitor Hood voor mobiele telefoons en tablets creëert een kunstmatige schaduw zodat je het scherm van je Apple iPhone/iPad of Android telefoon / tablet goed kunt zien bij felle zon. Daardoor hoef je niet langer je lichaam in de zon te draaien of een andere bron van schaduw te vinden. Niet altijd even prettig en je kunt hierdoor het zicht op je drone verliezen.

Maar dat hoeft niet meer met deze hoge kwaliteit monitor hood (zonnekap) voor telefoons en tablets. De hoge opstaande randen creëren een flinke schaduw waardoor het scherm veel duidelijker zichtbaar is onder vrijwel alle omstandigheden. Hierdoor kun je je 100% focussen op het bedienen van je kostbare DJI drone, en heb je optimaal zicht op het scherm zodat je geen belangrijke informatie mist.

Deze monitor hoods zijn verkrijbaar in verschillende afmetingen op basis van schermgrootte van je mobiele apparaat. Compatible met alle DJI drones, remote controllers en accessoires.

Kenmerken PGYTech monitor hood (zonnekap)

  • Altijd goed zicht op je scherm en daardoor je drone!
  • Hoge kwaliteit materialen en afwerking
  • Stevige flexibele bevestiging die goed blijft zitten
  • Compatible met zeer veel mobiele apparaten
  • Bekende PGYTech kwaliteit: altijd goed!
Geschikt voor serie:
  • DJI Mavic 2 Pro
  • DJI Mavic 2 Zoom
  • DJI Mavic Air
  • DJI Mavic Pro / Platinum
  • DJI Spark
Reviews PGYTech monitor hood (zonnekap voor Android / Apple tablets en telefoons)
Reviews - 1
Schrijf een beoordeling

Hele fijne monitor hood! Heb er erg veel aan gehad in de laatste weken en kan iedereen dit aanraden die last heeft van weerkaatsing op het scherm. Door de rubber banden passen ze op veel verschillende devices en ze blijven goed zitten (lekker stroef). De hoogte is fijn en zorgt er voor dat je altijd schaduw hebt

Wat andere klanten vinden