0

Mavic 2 Pro Protector Case (official DJI koffer)

0 Testimonials
98,99
Order before 22:00, shipped today
Only 4 in stock
10530

DJI Mavic 2 Pro Protector Case

De officiele Mavic 2 hardcase van DJI. De Mavic 2 Protector Case biedt zowel berscherming als fantastische opbergmogelijkheid.
De koffer is IP67-rated en is bestendig tegen stoten en vallen van een hoogte van een meter. De Mavic 2 Protector Case heeft rigoreuze testen doorstaan van zowel hoge als lage temperaturen en een trillingstest zodat het je drone zal berschermen tegen slechte omstandigheden en zware weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de koffer veilig en droog blijft onder transport.
Het interieur is met veel zorg ontworpen voor een exacte pasvorm voor je Mavic 2, met EVA foam inzetstukken die er ook voor zorgen dat je apparatuur goed past en op zijn plek blijft bij stoten en vallen. Er is voldoende ruimte voor je drone, remote controller, drie reserve accu's, voedingsadapter, autolader, battery charging hub, voedingskabel, battery to power bank adapter, ND filters set en een set reserve propellers.

Merk:
DJI
Garantie:
2 jaar
EAN:
6958265175848
Fabrikant code:
CP.MA.00000069.01
Reviews Mavic 2 Pro Protector Case (official DJI koffer)
Reviews - 0
Write a review

No posts found

Aanbevolen door Kenners!


Alternatieve producten

Wat onze klanten vinden

Over Dronekenner

Onze Dronekenner staat altijd voor u klaar met praktische kennis en ervaring van DJI drones.Kennis maakt het verschil!

Dronekenner.nl is een webshop, voor en door drone liefhebbers, gespecialiseerd in DJI drone met camera en een breed portfolio geselecteerde accessoires voor camera drones, met als motto: kennis maakt het verschil! Wij staan voor uitstekende service, goede bereikbaarheid en persoonlijk advies. We kennen onze producten, geven u graag eerlijk advies en helpen u ook ná de verkoop met eventuele vragen en problemen.

Onze Dronekenner staat altijd voor u klaar met praktische kennis en ervaring. Wij begrijpen als drone liefhebbers heel goed hoe leuk en spannend het is om een (eerste) drone aan te schaffen en we hebben in het verleden zelf veelvuldig in uw schoenen gestaan. Lees verder >>

Nooit meer iets missen?

Ontvang wekelijkse aanbiedingen, kortingen en nieuwtjes in je mailbox!

We sturen je direct onze beginners tips en wetgeving voor drones.
We sturen niet teveel e-mails, beloofd. En ze zijn altijd relevant en interesant. Afmelden kan op ieder moment met één klik.