Dronekenner.nl is trots eigenaar van het Thuiswinkel Waarborg certificaat

Drone workshop

Tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor wie?

Jij hebt een drone gekocht of staat op het punt dit te doen. Maar je wilt meer. Vliegen en filmen, of mooie luchtfoto’s maken, maar wel op een veilige zodat je er optimaal van kunt genieten. Veilig voor jezelf en anderen.

Tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat houdt het in?

Hoe werkt die drone nou eigenlijk, wat is GPS, hoe zorg je ervoor dat de accu’s lang meegaan, wat zijn goede basis vliegoefeningen, waar mag je nu wél en niet vliegen volgens de laatste regels, hoe wordt je een professional en wat komt daar allemaal bij kijken, hoe balanceer je propellers, wat is een gimbal, in welke modus vlieg je het beste om stabiele opnames te maken, wat kan jouw drone allemaal, welke is de beste keuze voor jou en ga zo maar door. Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord tijdens de drone workshop.

Tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Speciale Drone Workshop Pro

Wil je nog een stapje verder en het maximale uit je drone halen? Elk kwartaal geven wij een Drone workshop PRO. Deze workshop duurt een dag lang (van 10:00 uur tot 17:00 uur). Vier deelnemers gaan met twee instructeurs een hele dag op pad om een professionele opdracht uit te voeren. Alle stappen om een pro te worden komen aan bod. Er wordt ook gevlogen met verschillende professionele systemen, gefilmd en de beelden bekeken en vergeleken. Na deze dag weet je werkelijk álles wat er te weten is over het vak van drone-piloot.

Als je geinteresseerd bent in de Drone Workshop Pro stuur dan even een mailtje naar info@dronekenner.nl.

Tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

KOSTEN EN BOEKINGEN

Boek ook een drone workshop! De drone workshop wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven.

Tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

DE WORKSHOP

Eerst wordt er een videopresentatie gegeven over uiteenlopende zaken met vette beelden. Drones in de media, kunst en agrarische sector. Video’s van drone-crashes en de analyse daarvan. Waar gaat het heen in de toekomst. Maar ook hoe de basisbesturing van een zender werkt. Je mag natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt.

Daarna ga je oefenen op een van de dronesimulatorstorens, om de beurt. Dit geeft je een idee van het vliegen met een drone terwijl er een beetje wind staat. Wat was ook al weer de voorkant… ik ben hem kwijt, hoe krijg ik hem terug! Hierna krijg je een oefendrone uitgereikt en ga je binnen vliegen om een gevoel te krijgen bij de besturing van een drone. Je krijgt uitleg over hoe het beste de zender vast te houden en basistips om het allemaal net even sneller onder de knie te krijgen.

De drone workshop wordt beëindigd met een demonstratie van professionele drones en piloten. Die filmen of fotograferen iedereen die aanwezig is vanuit de lucht. Enkele beelden daarvan worden achteraf via Facebook gedeeld. Heb je al een drone, dan is dit het moment om ook even te vliegen, na de demonstratie (vraag aanwijzingen aan een instructeur).

Als afsluiting van de drone workshop zal, wanneer het weer en de lokale regelgeving dit toestaan, nog een demonstratie worden gegeven door professionele dronepiloten. Zo krijgt u een goed idee wat er allemaal mogelijk is als u blijft oefenen en proberen. Voor inhoudelijk vragen kunt u contact opnemen met info@dronekenner.nl.

Tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opmerkingen

Aanrader voor iedereen die voor het eerst met een drone wil vliegen. Na deze dag heb je een veel beter begrip van je drone, hoe je ermee vliegt en wat de risico's zijn. Ik heb dit zelf gedaan omdat een vriend zijn drone de eerste dag al crashte omdat het toch lastiger was dan het allemaal klonk (vliegt toch vanzelf? ja en NEE!).
Nieuw bericht