SALE! - Freewell DJI Mavic 2 Pro ND filters Landscape Grad Kit 3-pac

Uitverkocht
Niet op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden

OPRUIMING: 35% korting. OP = OP!

10822

Neutral Density (ND) en polariserende (PL) drone camera filters zijn bedoeld om de hoeveelheid licht die in de camera treedt te reduceren en/of te filteren. Wanneer ND / PL -filters correct worden toegepast kunnen ze een groot verschil in kleurdiepte en contrast maken, en  worden video's vloeiender en cinematisch door een optimale sluitertijd in combinatie met opnamesnelheid (frames per seconde). Lees hier meer over ND / PL filters voor drones met camera >>>

Functie van deze ND filters

Gradient- of 'Grad'-filters zijn ontworpen om een perfecte balans te vinden tussen de belichting die nodig is voor het land en de lucht, vooral wanneer u landschapsfoto's maakt met uw drone. Conventionele grad filters helpen alleen met het balanceren van de belichting (exposure level) maar deze slimme ND filters verhogen ook de sluitertijd (shutter speed) zodat je prachtige vloeiende (cinematisch) drone video's kunt maken.

Kenmerken van deze ND filter set

 • Hoogste kwaliteit optisch glas om drone opnamen van optimale kwaliteit te garanderen
 • 16-laags multicoated optische glazen lensfilters zorgen voor kristalheldere beelden in opgenomen beelden
 • Super lichtgewicht CNC-ring gebruikt in de bouw voorkomt nadelige effecten op de cardanische ophanging (gimbal)
 • Deze camera drone filterkit bevat ND8-GR, ND16-4 and ND32-8 filters
 • Eenvoudig maar betrouwbaar systeem voor eenvoudiger bevestigen / losmaken
 • Ontworpen voor gebruik met - DJI Mavic 2 Pr drone
 • Levenslange garantie

Freewell DJI Mavic 2 Pro ND filters Landscape Grad Kit 3-pack

Over het algemeen moet het belichtingsniveau tussen de hemel en de aarde in evenwicht zijn om het perfecte luchtfoto of beeldmateriaal van het landschap vast te leggen. Normaal vereist de grond ongeveer 2-3 f-stops meer dan de lucht, dus als u zich op dit niveau van controle concentreert, lijkt de lucht er donkerder uit te zien dan u wenst. De DJI Mavic 2 Pro Grad Kit is ontworpen om de vereiste belichting boven de horizon en onder de horizon in evenwicht te brengen en tegelijkertijd de sluitertijd van uw camera te verlagen om filmachtige luchtfoto-opnamen te maken, in variërende lichtomstandigheden overdag, met behulp van de ND (Neutral Density) aspect van het multi-gecoate filter. Met de zachtere randen van het filter kunt u meer details vastleggen in uw opnamen met perfect uitgebalanceerde belichting.

Om de efficiëntie te verbeteren, zijn de Freewell Gear Grad-filters met een laser gemarkeerd met horizonlijnen om u te helpen de beste luchtfoto te maken met uw DJI Mavic 2 Pro-drone. De meervoudige coating op de filters is ontworpen om je lichaam te beschermen tegen krassen en om optimale bescherming te bieden tegen ongewenste flares en reflecties in je opname.

De Freewell DJI Mavic Gear 2 Pro Grad Kit is ontworpen om professionele luchtfoto-cinematografen te helpen bij de meest gedetailleerde en heldere landschapsfoto's, bij bewolkt, normaal en helder daglicht.

Merk
Freewell
Garantie
2 jaar
Soort product
Filters (ND / PL)
Welke serie
 • DJI Mavic 2 Pro
EAN
680051062877
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevondenHEEFT U EEN VRAAG OVER DIT ARTIKEL?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op! .

 

 • Alternatieve producten
 • Nieuwste
 • Populairste
Alternatieve producten
Onze voordelen
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase