Freewell Mavic 2 Pro ND filter set - Bright Day (ND/PL8-16-32-64) (4 stuks)

95,00
69,95
Je bespaart: 25,05
Rond 11 juli in huis
Niet op voorraad: levertijd onbekend
Verlanglijstje
Verzending & bezorging
Betaalmethoden
10820

Neutral Density (ND) en polariserende (PL) drone camera filters zijn bedoeld om de hoeveelheid licht die in de camera treedt te reduceren en/of te filteren. Wanneer ND / PL -filters correct worden toegepast kunnen ze een groot verschil in kleurdiepte en contrast maken, en  worden video's vloeiender en cinematisch door een optimale sluitertijd in combinatie met opnamesnelheid (frames per seconde). Lees hier meer over ND / PL filters voor drones met camera >>>

De Freewell Mavic 2 Pro ND filter set - Bright Day (ND/PL8-16-32-64) (4 stuks) van Freewell Gear is een uitstekende keuze voor de veeleisende drone videograaf en fotograaf die een goede ND filterset nodig heeft. Deze filters verstoren op geen enkele wijze de werking van de drone gimbal dus je hoeft je hierover geen zorgen te maken. Deze ND/PL filterset is de perfecte oplossing voor professionele cinematografen voor het maken van filmbeelden vanuit de lucht, met de juiste balans tussen contrast en kleuren. De Freewell Mavic 2 Pro ND filter set - Bright Day (ND/PL8-16-32-64) (4 stuks) is de perfecte manier voor zowel professionele als amateurs om drone-video's van bioscoopkwaliteit vast te leggen in heldere omstandigheden overdag.

Kenmerken Freewell Mavic 2 Pro ND filter set - Bright Day

 • Hoogste kwaliteit optisch glas om drone opnamen van optimale kwaliteit te garanderen
 • 16-laags multicoated optische glazen lensfilters zorgen voor kristalheldere beelden in opgenomen beelden
 • Super lichtgewicht CNC-ring gebruikt in de bouw voorkomt nadelige effecten op de cardanische ophanging
 • Freewell Standard Day filter kit bevat ND/PL (gepolariseerd) 8, 16 ,32 en 64 + een CPL filter (Circular Polarizer)
 • Eenvoudig SCREW-ON-systeem voor eenvoudiger bevestigen / losmaken
 • Ontworpen voor gebruik met DJI Mavic 2 Pro-drone
 • Levenslange garantie

Het Freewell Mavic 2 Pro ND filter set - Bright Day (ND/PL8-16-32-64) (4 stuks) van Freewell bestaat uit 8 (acht) drone-cameralensfilters die essentieel zijn voor het vastleggen van hoogwaardige beelden en beelden in alle soorten daglicht. Dit pakket bevat ND-filters (Neutral Density) die nuttig zijn bij het vertragen van de sluitertijd van de camera door de hoeveelheid licht die de cameralens binnenkomt geleidelijk te beperken. Het CPL-filter (Circular Polarizer Lens) voorkomt ongewenste reflecties van natuurlijk reflecterende oppervlakken buitenshuis, zoals ramen, waterlichamen en sneeuw, om de beeldkwaliteit te verminderen. De hybride filters - ND / PL - bevatten de uitstekende functies van ND- en PL-filters om kristalheldere foto's en video's te maken wanneer u buitenshuis filmt.

Dit ND / PL filter pakket bevat

Mavic 2 Pro CPL-filter (Circular Polarizer Lens) - Het CPL-filter van Freewell Gear voor DJI Mavic 2 Zoom is uitstekend in het voorkomen van ongewenste verblinding door reflecterende oppervlakken, zoals waterlichamen, sneeuw of zelfs glazen ramen wanneer u buiten vliegt.

Mavic 2 Pro ND8 / PL-filter - Het hybride filter ND8 / PL van Freewell Gear is bedoeld om de hoeveelheid licht die de camerasensor raakt met 3 f-stops te verminderen. Dit helpt om evenwichtige en filmische beelden vast te leggen in zeer fel zonlicht, vooral in de middag en vroege ochtend. Het filter biedt ook bescherming tegen ongewenste reflecties van ramen of waterlichamen.

Mavic 2 Pro ND16 / PL-filter - Het hybride filter ND16 / PL van Freewell Gear is bedoeld om de hoeveelheid licht die de camerasensor raakt met 4 f-stops te verminderen. Dit helpt om evenwichtige en filmische beelden vast te leggen in zeer fel zonlicht, vooral in de middag en vroege ochtend. Het filter biedt ook bescherming tegen ongewenste reflecties van ramen of waterlichamen.

Mavic 2 Pro ND32 / PL-filter - Het ND32 / PL-filter van Freewell Gear is een uitstekende manier om de sluitertijd van de drone-camera met 5 f-stops te verlagen, waardoor de sluitertijd effectief wordt vertraagd. Dit helpt om scherpe en levendig kleurrijke beelden vast te leggen, in de helderste zonovergoten omstandigheden. Met dit filter kunt u ook het felbegeerde €Ëœmotion blur' effect vastleggen dat uw voetstukken een echt filmische uitstraling geeft, afgezien van het beschermen van uw afbeeldingen tegen ongewenste schittering door natuurlijke oppervlakken die licht reflecteren.

Mavic 2 Pro ND64 / PL-filter - Het hybride Freewell Gear ND64 / PL-filter is effectief voor het vertragen van de sluitertijd van de camera naar de laagste waarde. Dit is een uitstekende manier om het €Ëœmotion blur' effect toe te voegen waar we van dromen. Het is ook effectief om te voorkomen dat ongewenste reflecties van ramen, sneeuw, waterlichamen, enz. De beeldkwaliteit bederven.

ND / PL filters voor DJI Mavic 2 Pro

Populaire Chinese dronemakers, DJI, lanceerden de DJI Mavic 2 Pro -variant tot extreem enthousiasme van de duizenden professionele luchtfoto's die zorgen voor haar wereldwijde consumentenbestand. De nieuwe Mavic 2 Pro heeft niet alleen een groter vliegbereik en vluchttijd, maar hij heeft ook een geavanceerde 1-inch CMOS Hasselblad-camera met 24-48 mm equivalent aan 2x zoomfunctie.

Het enorme aantal geavanceerde functies en systemen die zijn geïntegreerd in deze nieuwste versie van de Mavic-reeks drones, maakt het zeer populair, vooral onder de professionele cinematografen.

Freewell Gear, dat zijn trend voortzet om klaar te zijn met de essentiële filters en accessoires voor commerciële drones, biedt ook de filters die nodig zijn voor professionele luchtfotografie. De Freewell Gear DJI Mavic 2 Pro Bright Day-filterkit is ontworpen om u te helpen fascinerende cinematogr vast te leggen

Merk
Freewell
Garantie
2 jaar
Soort product
Filters (ND / PL)
Welke serie
 • DJI Mavic 2 Pro
EAN
0680051062655
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevondenHEEFT U EEN VRAAG OVER DIT ARTIKEL?

Bel ons tijdens kantooruren op 085 301 2306
Stel je vraag via onze helpdesk of mail Kenners - neem contact met ons op! .

 

 • Alternatieve producten
 • Nieuwste
 • Populairste
Alternatieve producten
Onze voordelen
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase